bijgewerkt op 14 mei 2018 astrologie en............  ..  ontdekjepotentieel  deskundige en int. gids bij levensvragen
Astrologie

Je persoonlijke horoscoop
Je persoonlijke horoscoop is een weergave van jouw unieke afstemming, 
met al je kwaliteiten, talenten, drijfveren en leerpunten. Ook je ontwikkeling door je leven heen wordt zichtbaar in je horoscoop. Je huidige levensfase krijgt extra aandacht, waardoor je een beeld krijgt van de mogelijkheden die in de actuele situatie besloten liggen. 
Je horoscoop schrijft niets voor en wijst niets af. In die zin gaat het veel meer over interne logica en het aanvoelen of uitdokteren van de juiste aanpak of het juiste moment. Astrologie gaat over de kwaliteit van tijd en je horoscoop sluit gedurende je gehele leven bij jou aan; hoe meer je vanuit jezelf en voor jezelf kiest, des te meer je ten volle op je horoscoop aansluit. 
In die zin kun je het niet fout doen. Wat je ook doet en wat je ook overkomt, het "klopt" toch altijd. Maar natuurlijk heb je zo je voorkeur in allerlei situaties. Daarom kun je met behulp van astrologie overleggen of je een koerswijziging wilt en zo ja, waarheen en hoe. 
Problemen
Hoe kan je horoscoop helpen in probleemsituaties? 
Hoe kan ik je als astroloog van dienst zijn? 
Met je horoscoop als uitgangspunt bekijk ik je situatie van bovenaf. Dit geeft een nieuw perspectief, doordat je denken opgetild wordt uit de benauwdheid en druk die je in je situatie ervaart. Zo komt er ruimte voor creatieve ideeën waarmee je je probleem kunt tackelen. 

Talenten en kansen
Ook zonder dringend probleem is het verhelderend en prikkelend om van bovenaf naar je leven te kijken. Je horoscoop laat jouw unieke energie-patronen en ontwikkelingslijnen zien. Zo krijg je meer zicht op je verlangens, talenten, kansen en leerpunten.

Heilige huisjes?
We zien tegenwoordig, dat het ene heilige huisje na het andere sneuvelt en dat er weinig zekerheid van banken, overheid en andere instituties te verwachten is. De huidige situatie in de wereld wordt weerspiegeld in de actuele planeetstanden. Kennis blijft belangrijk, maar meer dan ooit draait het nu om een innerlijk weten, dat niet op school geleerd wordt - je intuïtie, die aanzet tot vernieuwende actie. Als astroloog geef ik graag net dat zetje dat je vertrouwen in zulke influisteringen vergroot. En ja, soms zal daarmee een van je eigen heilige huisjes sneuvelen ... je krijgt meer ruimte door meer risico te nemen!

Consulten in Amsterdam:
van Bossestraat 53-C
voor afspraak, email marcelzwart@upcmail.nl of bel 020-6868 638
M 81 - Spiraalvormige Melkweg
Horoscoop van deze site
de planeten van 
ons zonnestelsel
(de Aas van Werelden 
van de Voyager Tarot) .