bijgewerkt op 14 mei 2018 astrologie en............  ..  ontdekjepotentieel  deskundige en int. gids bij levensvragen
Coaching

Hoe tackle je de problemen die je tegenkomt? De bedoeling van coaching is dat vaagheden helder en onzekerheden interessante uitdagingen worden. 
Wat is jouw weg, wat is jouw stijl, wat zijn jouw waarden? Loopt er iets structureel niet zoals je wilt, dan krijg je begeleiding en ondersteuning in het vinden van een nieuwe aanpak en een nieuwe balans. 
Soms is het gewoon nodig om pas op de plaats te maken en je staat van zijn helder en niet-stempelend te bezien. Niet alleen het stellen van doelen, maar ook het vaststellen van je startpunt is hierin onmisbaar. Waar sta je en wat wil je? Bij het ontwikkelen van talent en vaardigheden spelen vertrouwen, doorzettingsvermogen en intuïtie een grote rol.

Intuïtie vertelt je wat, niet waarom. Het waarom kom je te weten door het wat aan te gaan
Intuïtie is voor de een heel vanzelfsprekend en voor de ander een raadsel. Het is wel zeker wat je niet moet doen om je voor je intuïtie open te stellen. Met gehaastheid, ergernis, angst of overmatige controle, ondermijn je je intuïtie. Net zo zeer raakt de intuïtie verstopt door plichtmatigheid, routineuze verveeldheid, verslaving en overconsumptie. 
Intuïtie is je spontane, heldere oordeelskracht, waarmee je in complexe situaties de logica ziet die je rationele geest over het hoofd ziet. Hiernaast afgebeeld: 
drie Prinsen van het tarotspel van Aleister Crowley en Frieda Harris. 

Van links naar rechts:
de Prins van Schijven, 
Bekers,
Zwaarden.