bijgewerkt op 14 mei 2018 astrologie en............  ..  ontdekjepotentieel  deskundige en int. gids bij levensvragen
Consulten
.
Wat is voor jou belangrijk? Wat houdt je bezig, waar streef je naar en waarom? Welke problemen kom je tegen en hoe kunnen ze in je voordeel omkeren? Wat zijn je onvervulde wensen en hoe ga je daarmee om? Je grote en ook je schijnbaar kleine vragen krijgen rustig en helder aandacht in een sessie met astrologie en tarot. 
Mijn insteek is, om je een consult te geven waardoor je weer enthousiast wordt, of op zijn minst meer vertrouwen krijgt op dat punt in je leven waar je je bezwaard over voelt. Misvattingen over jezelf uit de weg ruimen is daarbij vaak net zo belangrijk als bevestiging van wie je wel bent en wat je wel kunt. Als je helder ziet wie je werkelijk bent kun je bewust leven en vanuit je hart je koers bepalen. 

Je kunt kiezen uit de volgende werkwijzen of combinaties daarvan:

Astrologie
Tarot
Stembevrijding
Coaching

Waarom astrologie en tarot? Astrologie maakt de hoofdlijnen in je leven zichtbaar en plaatst perioden van veranderingen in een groter perspectief. 
De grote kracht van de tarot is met name om een helder licht te werpen op 
je actuele levenssituatie. Ook bij een astrologieconsult kun je kaarten trekken, als je dat wilt. Natuurlijk geef ik graag mijn visie op de kaarten die op tafel komen, daarnaast is minstens zo belangrijk prikkelen je verbeeldingskracht en reiken nieuwe, creatieve ideeën aan.


Consulten in mijn woonplaats Amsterdam
van Bossestraat 53-C
020-686 8638 / 06-3740 7043

Ook geef ik regelmatig consulten bij
 diverse centra, zoals in Terborg bij de Ster.

Foto's - met de klok mee van bovenaf: de 9 Paden Tarot, met 5 extra kaarten in de Grote Arcana. Hieronder de Dwaas, het Universum, Aeon, de Magiër, de Dood, Kunst en de Ster van de "Stok van Thot"  (Crowley). Ten slotte van de Voyager Tarot de 3 van werelden, de 3 van kristallen en de 3 van staven.

De kaarten hiernaast komen uit de Nine Paths Tarot.

XXII de Bron - 
Vernieuwing

XXIII de Rivier -
Stroom

XXIV de Ring -
Heelheid

XXVI het Grote Weefsel - Verbindende Ruimte (vrij vertaald)


Info:
www.artrosengarten.com