bijgewerkt op 14 mei 2018 astrologie en............  ..  ontdekjepotentieel  deskundige en int. gids bij levensvragen
Lezingen
als cadeau bij

Bruiloft - Verjaardag - Jubileum - Diploma gehaald - Teambuilding 

In overleg zorgen we ervoor dat de lezing op je situatie aansluit. Wil je een lezing cadeau geven ter gelegenheid van een verjaardag, dan biedt de horoscoop van de jarige een mooie kans om hem of haar even helemaal in het zonnetje te zetten. Ook als zij of hij al eerder de horoscoop heeft laten trekken blijft er genoeg te vertellen dat boeiend en waardevol is om te horen. 
Vanwege de privacy zullen te persoonlijke details niet aan de grote klok gehangen worden. Een afspraak voor een verdere verdieping tijdens een privéconsult is uiteraard altijd mogelijk.
Vind je het juist interessant om in gezelschap van intimi al dieper op dingen in te gaan, dan is een tarotworkshop een prachtige gelegenheid. Iedereen is dan gelijkwaardig in geven en ontvangen van feedback. Als inleiding kan nog steeds de horoscoop door mij uitgelegd worden, daarna is de stemming er gegarandeerd in. Voordat de grote dag aangebroken is maken we afspraken over de lengte van de workshop en het aantal verwachte deelnemers. Bij elke groepsgrootte kunnen er mooie dingen gebeuren. Hoe dat in zijn werk gaat leg ik graag uit, dus neem gerust contact met me op om mogelijkheden en aanpak te bespreken.

Personeelsfeest
Jullie personeelsfeest kan met een lezing worden opgeluisterd en het proces van teambuilding wordt verhelderd en vergemakkelijkt door een lezing die nieuwe, verrassende invalshoeken naar voren brengt. Zowel qua onderwerp als qua lengte is er alle keus. Hieronder een eerste greep, om een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Astrologie
Wat de planeten zeggen over de actuele ontwikkelingen in de wereld. De actuele planeetstanden kunnen ook heel goed benut worden om inzicht te geven over de actualiteit in je eigen leven - zoals in werk, relaties, studie.

Tarot
Beelden die verder gaan dan woorden. De keus is aan jou: gebruik je ze om jezelf vast te leggen of om jezelf vrij te maken? Ik geef graag begeleiding in het boeiende proces dat intuïtie heet. Intuïtie gaat vrijwel nooit over voorspellingen en heeft meer te maken met een spontaan weten wat je in een bepaalde situatie wilt doen.

Levensvisie
Wat is spiritualiteit?
De betekenis van de vrije wil.
Zingeving en creatieve ontplooing.
Het verschil tussen religie en godsdienst.

Andere setting, andere onderwerpen? Breng gerust je eigen ideeën naar voren.
.......


​Hiernaast drie kaarten van de Voyager Tarot.


V.L.N.R.:

​XX Time-Space /
Tijd-Ruimte 

Sage of Cups -
Regenerator /
de Wijze van 
Bekers -
de Genezer

X Fortune /
X het Rad van Fortuin