bijgewerkt op 14 mei 2018 astrologie en............  ..  ontdekjepotentieel  deskundige en int. gids bij levensvragen
Stembevrijding

​Stembevrijding is een nieuwe, verrassende benadering van zingen. Je krijgt de  uitnodiging om traditionele opvattingen van mooi zingen los te laten en vroeger of later begin je vanzelf van binnenuit te zingen. Zonder censuur en zonder opgelegde ideeën over hoe het hoort.
Het komt vaak voor dat iemand mij nadrukkelijk verklaart, niet te kunnen zingen. Dat kan natuurlijk niet waar zijn. Iedereen kan zingen en als je denkt van niet, dan kun je het nog steeds. Misschien je denk je zelfs zeker te weten dat je niet kunt zingen, en toch je kunt het wel. Al zul je nooit “Voice of Holland” winnen, jouw stem kan wel degelijk zingen, zolang je maar jouw stem je gang laat gaan en gedachten over hoe je zou moeten zingen laat varen. Kleine of grotere blokkades (vooroordelen) heeft iedereen, je bent zeker niet de enige die daar last van heeft. Herken je dit, geef jezelf dan een kans op een privé-sessie. Of zoek het in een veilig groepje, waar je mensen ontmoet die er net als jij naar verlangen om hun reserves te laten vallen. Onder mijn sensitieve leiding neem je kleine stapjes, tot er zomaar een sprong(etje) uitkomt. Puur vanuit een impuls die in een onbewaakt moment toeslaat. 
Stembevrijding is een uitnodiging om je eigen lied te zingen, zonder een blad voor je mond te nemen. Dit kan met of zonder tekst, en een melodie ontstaat vanzelf, vooral als je daar niet te snel naar op zoek gaat. Komt er geen melodie, dan is er kennelijk iets anders wat gezongen wil worden. 
Een paar beker-kaarten van de Voyager Tarot.

Bekers gaan over onze gevoelens en emoties, verlangens en angsten; verbondenheid uit liefde en afkeer. 

V.L.N.R.:

de Aas - Vervoering

de Vrouw - 
de Vreugdevolle, 
de Genotvolle

het Kind - 
de Gevoelige